nu är den här! :)

Idag har jag hämtat vår nya Tassimo T20 och det andra nya modemet för i år.
Vi hann ha det första i tre dagar tror jag det blev innan det åskade här igen. ;)

Jag har satt upp bryggaren och Kent har provat en kaffe. Jag provade en choklad och så långt verkar den bra. :) Kaffet är ju inte som kokaffe, men de e klart. Det är ju en espressobyggare.
Jag tror det var sex sorter som följde med så nu ska det provas. :)
Om någon vill prova är det bara att komma nu för nu vet jag hur den fungerar också. :)Det har varit full fart den här veckan. 
I tisdags skulle jag besikta Ewert. Jag tog mig dit och loggade in sen när det blev min tur vred jag på nyckeln och inget hände. Lilla Ewert fick kalla fötter och ville inte starta.
Lamporna på instrumentpanelen lös men han ville inte starta. När jag försökt vrida av och på en stund var jag tvungen att gå och be om hjälp. De väntade ju på mig. Två killar kom ut med en hjälpstart och kopplade hit och dit men inget hände så de avbokade tiden åt mig.
Under tiden ringde jag Kent så han kom dit och vred lite på nyckeln. Då startade han. Handpåläggning.. ;)
Vi for och frågade om vi fick komma in och som tur var tog de in Ewert.
Vi rullade därifrån med blankt papper. :)
Efter lite extra service är den nu klar att rulla vidare till svärmor och Ulla.I onsdags var vi till Ulla som fick kolla gaddarna. Jag gick igenom besiktiningen med några bra att veta inför nästa besiktning. ;)Sen har jag fullt upp med mitt nya zumba-spel och mina nya trädgårdsverktyg. :) hata ogräs! Hur blir man av med det på ett lättsamt sätt utan att döda alla blommor som ska vara kvar också? Det går inte? Nä jag vet.
Suck. men en kollega sa till mig att det är jättebra motion iaf, hon har gått ner massor av bara trädgårsarbete. Undrar om hon sa 8 kilo.. Hmm.. mycket iaf, och det syns på henne. :)
Men jag kör på med mitt zumba och sliter mig igenom mina rabatter så får man se vad som sorteras bort till senare år.. ;)
Jag hittade en blogg på någon tidning där det stod att man ska göra plankan varje dag för att få platt mage. Situps är tydligen absolut inge bra, men det visste man väl egentligen. Ergonomi och såntdär. Och så har jag läst nån annan stans att man ska börja bygga magmuskler inifrån, men vad betyder det då? ;) Vad ska man göra då..? Plankan tydligen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0