Längtans tider

Det är 45 dagar kvar till Tunisien! :)
Packa väskorna nu, jag har min färdigpackad i hallen. :)
Eller, nä det har jag faktiskt inte. Så tidig är jag inte, men jag vet ungefär allt jag ska packa i väskan. Det blir inte mycket på vägen dit men förhoppningsvis desto mer på vägen hem. :)
Om ungefär 25 dagar kan man vänta sig att tax-free katalogen är påväg. Den är farlig!Igår var jag sjukling. Jag har inte varit så dålig på länge. Det kändes som att jag hade bomull i hela huvet samtidigt som jag hade tvingar som tryckte på från utsidan. Eller nått sånt. Tur att det gick över till idag, jag hade nog haft svårt för att vila och försöka bli frisk med tanke på att jag har tenta imorrn. Nu hann jag iaf plugga klart, det känns som att jag har koll på det mesta. Nu ska jag bara gå igenom mina anteckningar och alla papper man fått från föreläsningarna så får vi hoppas på att jag fått in allt sen.
Och så vill vi inte ha nån ny förkylning eller så till imorrn. Oavsett kommer jag åka in och skriva men jag tror inte mina bänkgrannar blir så glad om jag sitter och snorar och jämrar mig bredvid dem.


Våren är här!

Äntligen lite värmande sol!
Snart kommer sommaren. :-)

Jag har bytt gardiner i sovrummet.
Vackert va? :)


Nu blir det mörkt och bra på nätterna.

Titta, Goofiz har blivit stooor!Grann kärringa

De blev inge Män som hatar kvinnor.
Den hade redan börjat när vi kom in till stan så vi gick på Gran Torino istället. Jag har förhandsbokat filmen istället, synd bara att jag måste vänta till i augusti då.
Filmen var bra! Slutet var oväntat men bra. Ni kan ju köpa filmen eller nått om ni vill se den, den går på lilla bion så man kan lika gärna se den hemma nu.


69 dagar kvar till TunisienSnaart ska vi åka :)
Jag kom på att det kanske är dags att börja kolla lite på vad som finns att göra när man är där på plats. Visst man kan ägna hela veckan åt att dricka drinkar och bara må gott men jag tror man ångrar sig lite när man kommer hem då. Nånting ska man väl se. :)
De va Moa som påminnde mig. :) Hon vill på Friguia safari park så dit ska vi nog. :) Jag har inte hittat nått men jag tyckte iaf jag var smart när jag stal ett häfte från ett annat resebolags hemsida. Det fanns massa bra information i det så det åker nog med på resan.
Ett spa finns på hotellet så det kanske man ska besöka om det inte är för dyrt.. :) Fast det är säkert inte lika dyrt som här hemma så man kan ska ta chansen när man har råd. Aja.. den delen får man nog bestämma på plats.Det kommer nog bli en del shopping som det ser ut på resebolagens sidor. Och sol på härliga stränder! :)
Tror jag ska packa väskan nu.. ;)

Jag och Kent ska snart in på bio och kinesmat. :) Vi ska se Män som hatar kvinnor.


Glenn är pimpad

Jag har satt in Glenn-Ewerts klädsel nu. :)
Jättefint! Nu syns det att det är en tjejbil. :)


Ny avgångstid :)

                                                   

RSS 2.0