Multichallenge

Igår fyllde Sture år. Jag, Kent, Niklas och Sara for dit och fikade först sen avslöjade vi våra planer.
Vi började på multichallenge och provade slotcars. Det var riktigt skoj! For bilen av eller snurrade så fick man springa runt banan själv och rätta till den. Det blev mycket spring men väldigt skoj ändå.
Det var som en tävling och den som kört flest varv vann. Niklas vann.Sen kollade vi runt lite för att se vad mer vi kunde göra. Sture bestämde oss för gokart. :)
Det var riktigt skoj! Jag kom fyra. :) Av fyra. Kent vann.Efter Multichallenge for vi på Bishops Arms och åt. Mycket god mat men jag tyckte min och mammas portion var lite liten. Kötträtterna såg lite generösare ut. men nu kommer man förhoppningsvis ihåg det till nästa gång.

Vi avslutade kvällen hemma hos mamma och Sture med irish och film.

En riktigt lyckad och skoj dag och kväll!

Grekland

I augusti bär det av till Grekland och Afandou på Rhodos. :)

Jag har sökt lite om orten och hittade den här beskrivningen från en som Varit där:

"Denna paradisstrand verkar än så länge oupptäckt för oss resenärer som önskar långa härliga stränder, med rent klart vatten. Hit åker Rhodosborna när de har ledigt och vill koppla av en dag på stranden. Botten består av runda medelstora stenar som är härlig att gå på med barfota fötter. Här finns också allt du vill ha på en beach. solstolar att hyra, parasoll, serveringar. Lätt att ta sig hit med taxi eller det lilla minitåg som går från närliggande byn Afandou, där också en hel del fina och prisvärda restauranger finns. Hoppas detta kan bli ett framtida resmål med lite mer urval av högklassigare hotell, för detta är verkligen en oupptäckt strand, finare än SAMTLIGA Grekiska stränder jag varit på."

Jag vill åka nu! :)
RSS 2.0