jobblogg

Då satt man på kontoret igen.
Äntligen får man jobba lite igen. Synd att folk inte är sjukare här ibland ;)
Synd bara att det var sånt finväder just idag. Så måste man sitta här inne och svettas istället för att vara ute och vara lite kreativ och få lite färg på sig.
Som igår, jag hann kratta hela kullen, duscha och bjuda på kaffe innan jag blev tvungen att åka på jobbet. Jag behövde ju inte gå förrän vid två så jag hade lite tid på mig men jag kände mig rätt nyttig ändå.
Undrar vad jag ska ta för sig imorgon. Då börjar jag också fyra som igår. Härligt med sovmorgon ska det bli i alla fall!
Nu har jag inte tid att skriva mer. Slöhögarna till kollegor kom precis tillbaka från lunch så då ska jag skynda mig så jag också får äta nått idag.

Första försöket

Ja, det trodde jag inte själv men nu sitter jag här och skriver på min egen blogg. Vi får se hur det går.
Jag pratade med svägerskan Karita idag och sa att jag inte trodde att jag skulle ha ork att skriva så ofta och så mycket, det tror jag fortfarande inte men jag ska försöka hitta inspiration till mer än denna blogg i alla fall.

Idag fyller min styvmor år. Eller ja, styvmor, det låter så elakt. Tänk alla barnfilmer med elaka styvmödrar. Jag brukar kalla henne pappas fru numera. Eller extra mamma.
Jag och Kent ska dit på middag sen, när han kommit hem och jag gjort mig klar. Överlämna min stora present. För fjärde året i rad, tror jag det blir, ska hon få melodifestivalskivan.
Ibland får man vara tråkig ändå. Jag som alltid brukar vara påhittig och få till presenter ingen har kunnat komma på. Det är besvärligt men det blir så mycket roligare då. Men nu har hon ju räknat med att få skivan så då får man väl fortsätta vara tråkig.

Det var det första försöket, jag kanske anstränger mig för att få ett lite längere inlägg till nästa gång.

RSS 2.0