Uppdatering

Det här går ju ungefär lika bra som jag trodde!
Jag har redan glömt bort det här och det är evigheter sen senast jag skrev här. Så händelserikt är mitt liv.

Men jag har faktiskt varit ute och åkt lite. I förrgår (torsdag) hämtade jag Gustav på dagis och så åkte vi tåååg in till stan. Ojojoj vad pratglad han blev! Riktigt mycket att se från fönstret och allt som hände på vägen. Helt plötsligt blev jag expert på tåg.. "Varför lät det sådär? Vad hände nu? Varför stannar vi? Varför måste det vara stålhjul?" Hehe. Han är ju så söt! Min lilla pojkvän. =) (Han och Kent delar ju på mig)
Sen när vi kom in till stan bytte vi till buss och åkte mot Hackås. Gustav somnade på vägen dit trots att barnen framför stojade på och hade ett väldigt oliv för sig en bra bit av vägen. Han var så söt när han sov där mot min arm! När vi kom fram hade anneli gjort iordning fika åt oss. Ett jättefat med kakor hade hon ordnat. Piggelinsaft åt Gustav och kaffe åt oss vuxna.
När vi fikat klart och terroriserat klart Micke gick vi upp på övervåningen och hälsade på Molle innan vi gick in till Kexet och bäbisarna. De var så söta! Men Gustav ville inte vara kvar längre än att han hann se dem. =) Det luktade ju illa där inne. Tur man var lite förkyld kanske för jag kände då ingenting! Det var tre små luddiga bäbisar. Lilla Piplisa, som var den enda som öppnat ögonen, var ju absolut sötast! De andra kanske blir sötare när de öppnat ögonen men just nu var hon sötast. Lilla fjanten! Hon pep så fort man tog i henne, nästan. Därav namnet.. ;)
Sen hade Gustav lessnat. Vi fikade lite till efter att vi hade kollat på katterna sen tog Gustav på sig skorna och var på väg därifrån. Då hade han fått nog. Tur att det bara var en halvtimme tills vi skulle till bussen igen. Annars kunde det ha blivit jobbigt!
Väl hemma ville Gustav så klart cykla på sin nya cykel men det blev middag först och sen kom pappa Ravioli med cykeln så då tog vi en cykeltur till Eva när Kent åkte ner till Anviken. Han skulle visa ett tlix på skoterspelet.
Självklart blev han lite lessen och besvärlig ett tag men som tur var ringde Kent då och var klar så Raivo hämtade oss så vi fick lite fika där med innan vi åkte hem och sov. Ojojoj va skönt det var att sova då!

                                                   
Kexet med bäbisarna i magen         Alla tre bäbisarna                           Piplisa
Hon är pinnsmal vanligtvis!              Piplisa närmast                              Så söt hon är!

Det var vad som hände i torsdags, men det har ju hänt mer också sen senast jag skrev. Även om det inte är så mycket mer så hände det ju lite i helgen ändå.

Det var ju långhelg och som vanligt har man inte gjort hälften av vad man egentligen hade behövt. Vi har mest bara bjudit på middag och blivit bjuden tillbaka..
I lördags bestämde vi oss för att det var dags att bjuda Ojas på plankstek som vi pratat om sedan vi fick plankorna i julas. Men nu hade vi tränat klart och handlade på oss lite kött och potatis att lägga på plankorna. Det blev riktigt gott! Tror jag alla tyckte! Och en del drucket blev det ju också. Jag vägde tetran i söndags och kom fram till att vi druckit ungefär en liter vin var, jag och Terese. Det blev inte just nått mer drickande på hela helgen.
I söndags bjöd de igen och då blev det trerätters. Jag vet inte riktigt vad allt var men gott var det! Huvudrätten var i alla fall någon slags filé tror jag. Det var lite diskussion om det men det var nog en filé tror jag. Och en kaka till efterrätt. Macchiato eller vad den hette.. Det smakade lite marsipan eller nått, men ganska gott ändå.
Måndag, vardag igen, de flesta lediga eftersom det var klämdag men inte jag så klart. Robert ringde och sa att Matthias var sjuk så då fick jag åka in och jobba kvällen. Två samtal fick jag på hela dagen, och det var innan Mats hade gått hem. När han hade gått satt jag och läste i tre timmar, telefonen knäpptyst sen slutade jag klockan åtta och fick åka ner till Anviken igen och äta grillat. Riktigt gott. Jag hade gått hela helgen och längtat efter de där grillspetten. Köttet la jag i marinad redan på lördagen så det skulle bli mört. Det hjälpte nog inte så mycket men det andra som var på spettet var ju gott! Och så fanns det ju grillad kyckling att ta för sig av. Den var riktigt god! Sen har de ju Sulli och Lillan som mer än gärna tog de sega köttbitarna som inte vi ville ha.. De blev så glada så.

                         
Sulli under bordet                            Lillan under bordet
Tror det är hans favoritplats ;)         Hon ser alltid så skyldig ut på bild

Det var nog allt jag hade för den här gången. Jag kanske kommer och fyller i om jag kommer på nått nytt.
Nu väntar Karita på att jag ska lägga ut det här så det är bäst jag gör det nu så hon får lite att läsa.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0